Znajdź informacje

Kulinaria, Żywność, Gastronomia


Naturalne lody – nowy trend w menu lokali gastronomicznych
Wzbogacenie oferty lokalu gastronomicznego o lody jest okazją do przyciągnięcia nowych klientów, a także szansą na zwiększenie obrotów, szczególnie w sezonie letnim. Jeśli chcemy zbudować z naszymi gośćmi długotrwałe relacje, warto postawić na wysokiej jakości, naturalne produkty oraz unikatowe smaki.
czytaj więcej
Nowy bar sushi w Gnieźnie
Mieszkańcy Gniezna mogą już umawiać się na sushi na miejskim rynku. 11 marca ruszył tam pierwszy bar franczyzowej sieci KOKU Sushi, specjalizujący się w kuchni japońskiej.
czytaj więcej
Cateromarket z nowym partnerem biznesowym
Cateromarket zyskał stabilnego partnera biznesowego i już wkrótce wprowadzi na rynek usługę zamawiania diet pudełkowych online.
czytaj więcej
Komunia święta organizacja Hotel Odys w Żywcu
Dzien komuni świetej to dla każdego młodego człowieka wyjątkowy dzien. Chcemy tę ważną chwilę uczcić wspólnie z krewnymi i bliskimi. Komunia święta organizacja Hotel Odys - sprawdź co możemy Ci zaproponować.
czytaj więcej
Gorzki dylemat ze słodyczami
Każda mama codziennie staje przed dylematem: dać dziecku do plecaka coś słodkiego, co na pewno zostanie zjedzone, czy coś zdrowego, co raczej wróci nietknięte do domu? Niektórym udało się problem kreatywnie rozwiązać. Może być i tak i tak!
czytaj więcej
Kozieradka mielona Ol’Vita  –  aromatyczna przyprawa pełna dobroczynnych wartości dla organizmu  
Kozieradka mielona to nowa propozycja, która pojawiła się w szerokiej gamie produktów marki Ol’Vita.  Powstaje z częściowo odtłuszczonych ziaren kozieradki, jest 100% naturalna, nie zawiera konserwantów, sztucznych barwników i aromatów.
czytaj więcej
7 faktów na temat dziczyzny
Niewiele osób miało okazję jej spróbować, a szkoda, bo to wartościowy pod względem zdrowotnym i smakowym produkt. Dziczyzna, bo to o niej mowa, jest w Polsce wciąż mało popularnym rodzajem mięsa. Tymczasem jest ona zdrowa i o wiele łatwiejsza w obróbce niż się powszechnie sądzi. Oto 7 faktów na jej temat.
czytaj więcej
Biała krowa na dobry początek
Rozpędu nabiera sieć gruzińskich restauracji franczyzowych Chinkalnia. 21 lutego w Bielsko Białej otworzyła dziewiąty lokal w Polsce. Wkrótce gruzińskich specjałów można będzie spróbować także w Poznaniu, Zielonej Górze i Gdańsku.
czytaj więcej
Trzy tygodnie darmowego sushi
Sieć Koku Sushi szkoli obsługę nowych lokali, które powstają w Gnieźnie i Grudziądzu. Przy okazji prowadzi też nietypową akcję promocyjną. Wyprodukowane „próbne” dania rozdaje okolicznym mieszkańcom.
czytaj więcej
Klasyk wśród orzechów – Orzechy laskowe prażone marki Kresto
Na czym polega fenomen orzecha laskowego? Ten apetycznie wyglądający owoc leszczyny jest zdrowy, przyjemnie kaloryczny, a przy tym wyjątkowo bogaty w witaminę E. Smaczną dawkę eliksiru młodości stanowi nowość w ofercie marki Kresto – Orzechy laskowe prażone sprawdzą się jako zdrowa przekąska czy dodatek do ciast i deserów
czytaj więcej
123456789...777879

Na tej stronie internetowej znajdują sie notki prasowe od firm korzystających z wirtualnych biur prasowych oraz przesłane przez rzeczników prasowych, pobrane z biur prasowych firm zewnętrznych lub ze źródeł ogólnodostępnych (za zgodą odpowiednich osób).

Zapraszamy dziennikarzy do rejestracji w naszym newsletterze, a firmy i agencje public relations do zakładania darmowych wirtualnych biur prasowych.

Kategorie

 

 

Wirtualne biuro prasowe to specjalna strona internetowa, w której firma lub instytucja publikuje informacje przeznaczone dla mediów. Takimi informacjami mogą to być notatki prasowe, wyniki finansowe, ciekawostki oraz artykuły merytoryczne.

Najważniejsza funkcja wirtualnego biura prasowego to automatyzacja wysyłki informacji do dziennikarzy oraz promocja notek prasowych.
 

Baza wiedzy

WhitePress sp. z o.o.
43-300 Bielsko-Biała
ul. Legionów 26/28
NIP: 937-266-77-97
Konto: 16 1050 1025 1000 0090 3121 2252

redakcja@whitepress.pl
tel.: 33 470 30 48
Biuro otwarte PN-PT: 8.00-16.00
Top