Znajdź informacje

Kulinaria, Żywność, Gastronomia


Na czym najlepiej smażyć? Sprawdź nasze propozycje!
Coraz więcej osób zwraca uwagę na to, aby odżywiać się zdrowo. Smażenie jest jednym z bardziej niezdrowych sposobów obróbki. Sprawdź jak smażyć zdrowiej! Na czym najlepiej smażyć? Podpowiadamy!
czytaj więcej
Kontener spożywczy, czyli jak powinna być przewożona żywność?
Transport żywności jest tematem bardzo złożonym i istotnym. Nie można bowiem przewozić jedzenia w nieprzygotowanych do tego samochodach. Służy do tego specjalny kontener spożywczy! Sprawdź czym się charakteryzuje.
czytaj więcej
Słodko, pysznie, apetycznie i bez glutenu z Appetitą
Po obiedzie na stole obowiązkowo powinien pojawić się… deser! Czy w wersji bez glutenu słodkości mogą być równie smaczne? Oczywiście, że tak! Pyszne bezglutenowe przekąski można wyczarować we współpracy z marką Appetita, która dzieli się swoimi przepisami i patentami na bezglutenowe cuda.
czytaj więcej
Nastrojowa restauracja
Czym jest nastrojowa restauracja i co zrobić, żeby zasłużyć na takie miano? Podpowiadamy w oparciu o własne doświadczenie!
czytaj więcej
Sobota z wielkanocnymi atrakcjami dla dzieci i młodzieży na Rynku Smaku.
W najbliższą sobotę, 27 marca 2021, bio bazar Rynek Smaku w Katowicach zaprasza na wydarzenie "Wielkanoc z Rynkiem Smaku".
czytaj więcej
Dyspenser do napojów - interesująca nowość na rynku
HMDrinks oferuje nowoczesne i ekonomiczne rozwiązania dla gastronomii. Dzięki koncentratom HMDrinks możesz przygotować napoje gazowane w czterech ulubionych przez konsumentów smakach.
czytaj więcej
#DrobnaWielkaMoc pomaga SOS Wioskom Dziecięcym
Święta to czas, kiedy częściej niż zwykle myślimy o innych. To właśnie dlatego tej wiosny marka Diamant stawia na CSR i osładza Wielkanoc nie tylko swoim klientom, lecz także… podopiecznym SOS Wiosek Dziecięcych. Ogólnopolska akcja Drobna Wielka Moc to dowód na to, że już jeden drobny gest przy sklepowej półce może nieść wielkie dobro.
czytaj więcej
Szakszuka na patelni Woll - jak ją przygotować?
Szakszuka to wyjątkowo aromatyczne danie pochodzące z Tunezji, które doskonale sprawdzi się na śniadanie. Sprawdź jak powinna zostać przygotowana szakszuka na patelni Woll!
czytaj więcej
Jak powstaje miód i po co pszczoły go produkują?
Miód to ulubiony składnik wielu osób. Dodajemy go do herbaty, śniadania, owsianki, czy pieczenia ciast i wypieków. Stosujemy jako przekąskę, czy jako lekarstwo na przeziębienie. Ale czy kiedykolwiek zastanawialiście się jak powstaje miód?
czytaj więcej
Pasty rybne w nowym wydaniu.
Pasty rybne królują na polskich stołach od lat. Marka Helcom Premium proponuje smakoszom ryb małą odmianę i prezentuje serię produktów z niebanalnym twistem smakowym.
czytaj więcej
1...29303132333435...81

Na tej stronie internetowej znajdują sie notki prasowe od firm korzystających z wirtualnych biur prasowych oraz przesłane przez rzeczników prasowych, pobrane z biur prasowych firm zewnętrznych lub ze źródeł ogólnodostępnych (za zgodą odpowiednich osób).

Zapraszamy dziennikarzy do rejestracji w naszym newsletterze, a firmy i agencje public relations do zakładania darmowych wirtualnych biur prasowych.

Kategorie

 

 

Wirtualne biuro prasowe to specjalna strona internetowa, w której firma lub instytucja publikuje informacje przeznaczone dla mediów. Takimi informacjami mogą to być notatki prasowe, wyniki finansowe, ciekawostki oraz artykuły merytoryczne.

Najważniejsza funkcja wirtualnego biura prasowego to automatyzacja wysyłki informacji do dziennikarzy oraz promocja notek prasowych.
 

Baza wiedzy

WhitePress sp. z o.o.
43-300 Bielsko-Biała
ul. Legionów 26/28
NIP: 937-266-77-97
Konto: 16 1050 1025 1000 0090 3121 2252

kontakt@whitepress.com
tel.: 33 470 30 48
Biuro otwarte PN-PT: 8.00-16.00
Top