Znajdź informacje

Kulinaria, Żywność, Gastronomia


Produkty ZM Henryk Kania ze znakiem promocyjnym „Doceń polskie” i tytułem „TOP PRODUKT”
Łącznie 10 produktów Zakładów Mięsnych Henryk Kania oferowanych pod marką premium Maestro zostało nagrodzonych podczas XXIII certyfikacji żywności programu promocyjnego „Doceń polskie” pod patronatem Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
czytaj więcej
Nasze parówki najlepszym produktem wg konsumentów
Parówki z szynki produkowane przez ZM Henryk Kania S.A.wygrały w kategorii parówek w badaniu konsumenckim organizowanym przez GfK Polonia na zlecenie Wydawnictwa Gospodarczego - wydawcy m.in. magazynu "Wiadomości Handlowe".
czytaj więcej
Konsumenci znów docenili nasze kabanosy!
Kabanoski Maestro "Uwertura klasyczna" produkowane przez ZM Henryk Kania S.A.zdobyły trzecie miejsce w kategorii kabanosy w badaniu konsumenckim organizowanym przez GfK Polonia na zlecenie Wydawnictwa Gospodarczego - wydawcy m.in. magazynu "Wiadomości Handlowe".
czytaj więcej
Wędliny do koszyczka – czyli szynka z linii Natura marki Nove
Podstawowym składnikiem wielkanocnego śniadania są jajka i to one, najczęściej w postaci przepięknych pisanek, jako pierwsze trafiają do koszyczka ze święconką. Oprócz jajek, chleba, przypraw i baranka nie może zabraknąć także wędlin. Szynka z linii Natura marki Nove sprawi, że najważniejszy wielkanocny posiłek będzie nie tylko smaczny, ale i zdrowy.
czytaj więcej
Domowy, wegański majonez z fasoli marki Halina
Weganizm staje się coraz bardziej popularny, nie tylko z powodów ideologicznych, ale i zdrowotnych. Jednak przechodząc na dietę wegańską, często obawiamy się rezygnacji z ulubionych dodatków. Jednym z nich jest np. majonez, który na szczęście z łatwością możemy stworzyć we własnej kuchni, wystarczy jedynie zaopatrzyć się w fasolę marki Halina.
czytaj więcej
Ocet balsamiczny marki Ponti – sposób na wielkanocne jaja w marynacie
Jajka stanowią integralny element wielkanocnego śniadania - nie tylko w postaci pisanek, ale również świątecznych przysmaków. Ciekawą formą podania ich w tym roku będą jaja marynowane w occie balsamicznym. Aby przepis się udał warto dodać oryginalny ocet balsamiczny marki Ponti, o tradycyjnej włoskiej recepturze z Modeny.
czytaj więcej
Przekąski na stok. Co zabrać do plecaka?
Całodniowe zimowe szaleństwo na nartach lub snowboardzie jest źródłem wielu niesamowitych przeżyć. Przy wzmożonym wysiłku w niskich temperaturach warto pamiętać o dostarczeniu organizmowi zdrowych, a także rozgrzewających przekąsek.
czytaj więcej
Garnki skrojone na miarę. Podstawy, o których warto wiedzieć przed wybraniem się na zakupy
Gotowanie potraw to codzienność większości z nas. O ile nie jadamy na mieście, bądź nie zamawiamy gotowych posiłków z dostawą do domu, będziemy potrzebować zestawu odpowiednich garnków. Ich wybór, w dużej mierze, będzie zależał od naszych potrzeb, preferencji i... zasobności portfela. Poniesione inwestycje zwrócą się jednak z nawiązką, w postaci zdrowych i domowych posiłków.
czytaj więcej
Herbaty pełne miłości - walentynkowe kompozycje od marki Czas na Herbatę
Dzień zakochanych to idealna okazja, aby wyrazić swoje uczucia w sposób, który mile oraz czule zaskoczy naszego partnera. Marka Czas na Herbatę przygotowała dla wszystkich zakochanych wyjątkowe herbaciane kompozycje, które stanowią nie tylko doskonały podarunek, ale i okazję do spędzenia razem romantycznego spotkania, przy filiżance ciepłego naparu.
czytaj więcej
Królowa kasz – kasza jaglana marki Halina
Z każdym rokiem stajemy się coraz bardziej świadomymi konsumentami, dzięki czemu na naszych stołach częściej pojawią się pełnowartościowe i naturalne produkty. Do takich specjałów należy m.in. kasza jaglana, która z uwagi na swoje właściwości często nazywa jest „królową kasz”. Sięgając po kaszę jaglaną marki Halina uzupełnimy naszą dietę o pełen witamin oraz smaku komponent.
czytaj więcej
1...28293031323334...74

Na tej stronie internetowej znajdują sie notki prasowe od firm korzystających z wirtualnych biur prasowych oraz przesłane przez rzeczników prasowych, pobrane z biur prasowych firm zewnętrznych lub ze źródeł ogólnodostępnych (za zgodą odpowiednich osób).

Zapraszamy dziennikarzy do rejestracji w naszym newsletterze, a firmy i agencje public relations do zakładania darmowych wirtualnych biur prasowych.

Kategorie

 

 

Wirtualne biuro prasowe to specjalna strona internetowa, w której firma lub instytucja publikuje informacje przeznaczone dla mediów. Takimi informacjami mogą to być notatki prasowe, wyniki finansowe, ciekawostki oraz artykuły merytoryczne.

Najważniejsza funkcja wirtualnego biura prasowego to automatyzacja wysyłki informacji do dziennikarzy oraz promocja notek prasowych.
 

Baza wiedzy

WhitePress sp. z o.o.
43-300 Bielsko-Biała
ul. Legionów 26/28
NIP: 937-266-77-97
Konto: 16 1050 1025 1000 0090 3121 2252

redakcja@whitepress.pl
tel.: 33 470 30 48
Biuro otwarte PN-PT: 8.00-16.00
Top