Znajdź informacje

Kulinaria, Żywność, Gastronomia


Szynka Ojca – nowość od Henryka Kani. „Pokolenia pracują na ten smak”
Szynka Ojca – to wyśmienita nowość w ofercie ZM Henryk Kania. Jej smak i aromat oraz ręczne wiązanie przywodzą na myśl najlepsze, tradycyjne wędliny kojarzące się z czasami dzieciństwa. Wprowadzenie produktu na rynek wspierane będzie silną kampanią ATL oraz działaniami wizerunkowymi.
czytaj więcej
Mamy polskiego Gordona Ramsaya!
Tegoroczną edycję National Chef of the Year 2018 wygrał Kuba Winkowski! To najbardziej prestiżowy konkurs branży gastronomicznej w Wielkiej Brytanii, a jego laureatem był m.in. Gordon Ramsay. Czy teraz Polaka czeka podobna kariera?
czytaj więcej
LodyPRL. Sezon pierwszy
Ponad 50 członków Spółdzielni Lodziarni Partnerskich i apetyt na więcej – tak najkrócej można podsumować pierwszy sezon działalności marki LodyPRL, która tego lata zadebiutowała na polskim rynku. Pojawiły się też nowe pomysły na kultywowanie dobrych kulinarnych tradycji z czasów słusznie minionych.
czytaj więcej
21 lat z marką Czas na Herbatę
Ponad 20 wyjątkowych nowości w ofercie, 17 kolejnych punktów sprzedaży i niemal 800 tysięcy zadowolonych klientów – tak przedstawia się bilans ostatniego roku marki Czas na Herbatę. We wrześniu ta znana i lubiana sieć sklepów obchodzić będzie 21 urodziny, co stanowi doskonałą okazję do podsumowania minionych 12 miesięcy.
czytaj więcej
Nowość w ofercie firmy Sawex – wielozbożowe ciastka Petit Crunch w trzech smakach
Szeroka gama produktów firmy Sawex poszerzyła się o nowość – wielozbożowe ciastka Petit Crunch w trzech wariantach: z rodzynką, czekoladą i żurawiną. Ta smaczna i poręczna przekąska idealnie sprawdzi się w roli drugiego śniadania, które można zabrać ze sobą do pracy lub szkoły.
czytaj więcej
Nowość w ofercie marki Halina! Kuskus izraelski – prawdziwa perła wśród kasz
Oferta marki Halina powiększyła się właśnie o kolejną nowość – kuskus izraelski, który ze względu na swój wyjątkowy kształt znany jest również pod nazwą kuskus perłowy. Wytwarzany jest on z mąki z pszenicy durum.
czytaj więcej
Trafiona lokalizacja makarunowego Food Trucka
Pomarańczowy punkt, który z daleka widać pod krakowską galerią M1 to Food Truck marki Makarun Spaghetti and Salad. Błyszczący nowością mercedes serwuje jej klientom włoskie pasty na wynos.
czytaj więcej
Nowość marki Halina – BIO kasza kuskus i BIO kasza bulgur
W ostatnich latach kasza kuskus i kasza bulgur są coraz częściej wykorzystywane w polskiej kuchni. Wychodząc naprzeciw zmieniającym się trendom żywieniowym i zwyczajom kulinarnym Polaków marka Halina powiększyła swoją ofertę o BIO kaszę kuskus i BIO kaszę bulgur. Dzięki nim będziemy mogli w domowym zaciszu cieszyć się smakami znanymi z egzotycznych podróży.
czytaj więcej
„Noc lodożerców” za nami!
Komunikat do wszystkich miłośników zimnych deserów: Wytwórnia Lodów Polskich „U Lodziarzy” w związku z trwającymi upałami zorganizowała 15 sierpnia „Noc lodożerców” w wybranych lodziarniach w województwie podlaskim.
czytaj więcej
Henryk Kania z nową linią produktów Disney Kitchen
ZM Henryk Kania S.A. wprowadziły do sprzedaży linię wyrobów sygnowaną logo Disney Kitchen. Na wszystkich produktach z tą etykietą konsumenci znajdą zarówno znane i lubiane przez dzieci postacie Disneya, jaki i cenne informacje żywieniowe.
czytaj więcej
123456789...727374

Na tej stronie internetowej znajdują sie notki prasowe od firm korzystających z wirtualnych biur prasowych oraz przesłane przez rzeczników prasowych, pobrane z biur prasowych firm zewnętrznych lub ze źródeł ogólnodostępnych (za zgodą odpowiednich osób).

Zapraszamy dziennikarzy do rejestracji w naszym newsletterze, a firmy i agencje public relations do zakładania darmowych wirtualnych biur prasowych.

Kategorie

 

 

Wirtualne biuro prasowe to specjalna strona internetowa, w której firma lub instytucja publikuje informacje przeznaczone dla mediów. Takimi informacjami mogą to być notatki prasowe, wyniki finansowe, ciekawostki oraz artykuły merytoryczne.

Najważniejsza funkcja wirtualnego biura prasowego to automatyzacja wysyłki informacji do dziennikarzy oraz promocja notek prasowych.
 

Baza wiedzy

WhitePress sp. z o.o.
43-300 Bielsko-Biała
ul. Legionów 26/28
NIP: 937-266-77-97
Konto: 16 1050 1025 1000 0090 3121 2252

redakcja@whitepress.pl
tel.: 33 470 30 48
Biuro otwarte PN-PT: 8.00-16.00
Top