Znajdź informacje

Kulinaria, Żywność, Gastronomia


Zielone grillowanie z Henrykiem Kanią
Wysokiej jakości mięso, przyprawy oraz sól lub sól peklującą – to jedyne składniki grillowych propozycji od marki Henryk Kania sygnowanych hasłem „GO GREEN GRILL”. Linia właśnie wchodzi do sprzedaży w sieciach na terenie całej Polski.
czytaj więcej
LodyBonano w nowej odsłonie
BonaNOWY to nowość w ofercie LodyBonano, która wraz z początkiem sezonu zagości we wszystkich lodziarniach sieci. Połączenie smaku klasycznej śmietanki z kawałkami świeżych owoców spodoba się fanom naturalnych składników. Również menu czekają wielkie zmiany.
czytaj więcej
Jak nie popaść w monotonię żywieniową?
Warto dbać o różnorodność swoich posiłków. Monotonia żywieniowa może prowadzić do niedoborów witamin, minerałów i innych składników niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Jak w zapracowanym świecie znaleźć czas na zdrowsze odżywianie? Poniżej kilka wskazówek od ekspertów.
czytaj więcej
Dziczyzna w wielkanocnej tradycji
Wielkanoc jest najważniejszym i najstarszym świętem chrześcijańskim. W Polsce obchodzona jest zawsze uroczyście i rodzinnie. Wśród wystawnych dań na świątecznym stole często obecne były potrawy z dziczyzny. Dziś to szlachetne mięso powoli wraca na polskie stoły, przede wszystkim dzięki większej dostępności w sklepach.
czytaj więcej
Nowe sushi bary
Sieć KOKU Sushi powiększyła się o dwa nowe punkty. W marcu otwarte zostały sushi bary w Gnieźnie i w Grudziądzu. Pod szyldem marki działają obecnie 22 lokale w 19 polskich miastach. Pojawiają się też zapytania z zagranicy.
czytaj więcej
Startują 10. Sweettargi w Katowicach
Od 23 do 25 marca w Katowicach odbędą się 10. jubileuszowe Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie, które zaprezentują najnowsze światowe trendy i nowinki z branży. Dziesiąta edycja Sweettargów będzie pełna konkursów, pokazów i atrakcji.
czytaj więcej
Naturalne lody – nowy trend w menu lokali gastronomicznych
Wzbogacenie oferty lokalu gastronomicznego o lody jest okazją do przyciągnięcia nowych klientów, a także szansą na zwiększenie obrotów, szczególnie w sezonie letnim. Jeśli chcemy zbudować z naszymi gośćmi długotrwałe relacje, warto postawić na wysokiej jakości, naturalne produkty oraz unikatowe smaki.
czytaj więcej
Nowy bar sushi w Gnieźnie
Mieszkańcy Gniezna mogą już umawiać się na sushi na miejskim rynku. 11 marca ruszył tam pierwszy bar franczyzowej sieci KOKU Sushi, specjalizujący się w kuchni japońskiej.
czytaj więcej
Cateromarket z nowym partnerem biznesowym
Cateromarket zyskał stabilnego partnera biznesowego i już wkrótce wprowadzi na rynek usługę zamawiania diet pudełkowych online.
czytaj więcej
Komunia święta organizacja Hotel Odys w Żywcu
Dzien komuni świetej to dla każdego młodego człowieka wyjątkowy dzien. Chcemy tę ważną chwilę uczcić wspólnie z krewnymi i bliskimi. Komunia święta organizacja Hotel Odys - sprawdź co możemy Ci zaproponować.
czytaj więcej
123456789...808182

Na tej stronie internetowej znajdują sie notki prasowe od firm korzystających z wirtualnych biur prasowych oraz przesłane przez rzeczników prasowych, pobrane z biur prasowych firm zewnętrznych lub ze źródeł ogólnodostępnych (za zgodą odpowiednich osób).

Zapraszamy dziennikarzy do rejestracji w naszym newsletterze, a firmy i agencje public relations do zakładania darmowych wirtualnych biur prasowych.

Kategorie

 

 

Wirtualne biuro prasowe to specjalna strona internetowa, w której firma lub instytucja publikuje informacje przeznaczone dla mediów. Takimi informacjami mogą to być notatki prasowe, wyniki finansowe, ciekawostki oraz artykuły merytoryczne.

Najważniejsza funkcja wirtualnego biura prasowego to automatyzacja wysyłki informacji do dziennikarzy oraz promocja notek prasowych.
 

Baza wiedzy

WhitePress sp. z o.o.
43-300 Bielsko-Biała
ul. Legionów 26/28
NIP: 937-266-77-97
Konto: 16 1050 1025 1000 0090 3121 2252

redakcja@whitepress.pl
tel.: 33 470 30 48
Biuro otwarte PN-PT: 8.00-16.00
Top